Elke bijdrage, groot of klein, is welkom

Slechts enkele weken geleden zag de wereld er anders uit. We staan samen voor een grote uitdaging, in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en in de maritieme sector. De musea zijn gesloten voor publiek en staan voor een grote (financiele) uitdaging. In het museum zijn we hard aan het werk om binnenkort weer bezoekers te kunnen verwelkomen, en online en op social media bieden we inspiratie en educatief materiaal voor thuis.

De coronacrises raakt de musea hard

Je kunt ons helpen in deze moeilijke periode, zodat we samen het vertellen van verhalen over de fascinerende maritieme wereld mogelijk blijven maken. Met jouw gift, groot of klein, help je het Maritiem Museum in een periode waarin we geen inkomsten van ticketverkoop hebben. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je doneert.

Doneer snel en eenvoudig een bijdrage via Tikkie >

Of scan de QR code van Tikkie:

Graag tot snel!

Intussen werken we aan de heropening van het museum. Door diverse veiligheidsmaatregelen te hanteren, hebben wij er alle vertrouwen in dat we op een verantwoorde manier het museum snel weer kunnen heropenen.

Namens onze medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en directie bedanken we je bij voorbaat voor je bijdrage! We wensen je een goede gezondheid en hopen je snel weer te ontmoeten in het Maritiem Museum.