Voordelig combineren

Ontdek maritiem Rotterdam en combineer je bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam met een bezoek aan het ss Rotterdam. Dit stoomschip geldt als visitekaartje van Nederlands vakmanschap op scheepsbouwgebied. Het schip werd door de Holland Amerika Lijn in de vaart gebracht en is het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd.

Audiotour aan boord ss Rotterdam

Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met een rondleiding Uitwaaien & Zwaaien aan boord van het ss Rotterdam.

Vroeger werden passagiers uitbundig uitgezwaaid en feestelijk onthaalt in Rotterdam en New York. Herbeleef deze sensatie met deze rondleiding. Middels een audiofoon wordt beschreven wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bezoek de hooggelegen dekken, verken de boeg en de brug, neem je een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten.

In het kort
Tijden: de rondleiding aan boord het ss Rotterdam is dagelijks mogelijk tussen 10:00 en 17:00u en de laatste vertrektijd van deze 1 uur durende rondleiding is 16:00u.
Kosten: volwassenen vanaf 12 jaar € 22,50 (normaal tarief € 26,50)
              kinderen van 4 t/m 11 jaar € 14,00 (normaal tarief € 17,50)
Tickets: te koop bij Maritiem Museum en bij het ss Rotterdam..
Datum: combitickets zijn alleen geldig op de dag van aankoop.

Let op: de rondleiding bij ss Rotterdam rondleiding is geschikt voor rolstoelgebruikers met een standaard breedte.