PArtner Offshore Experience 


Wereldwijde dienstverlening aan de olie- en gasindustrie op zee. Dat is de specialiteit van Allseas, een dynamisch Zwitsers-Nederlands offshorebedrijf. Wij leggen pijpleidingen en installeren en verwijderen boorplatforms met zes gespecialiseerde schepen. Dynamiek, inventiviteit, groet en een no-nonsensecultuur staan centraal. Om onze reputatie als koploper in de markt te blijven waarmaken verleggen wij voortdurend de grenzen van techniek. Dit onder leiding van onze oprichter Edward Heerema. Het meest recente bewijs van deze pioniersgeest is de ‘Pioneering Spirit’, het grootste werkschip ter wereld. Het kan pijpleidingen leggen en heeft twee boegen waartussen de volledige bovenbouw van boorplatforms in één beweging opgetild en weggevaren kan worden. 

Grensverleggend

Net als Allseas probeert ook het Maritiem Museum Rotterdam voortdurend grenzen te verleggen. Het levende bewijs daarvan is de “Offshore Experience”, de baanbrekende tentoonstelling die vanaf eind dit jaar een zeer compleet beeld geeft van de Nederlandse offshore-industrie. Dankzij zijn overtuigings- en wilskracht én grote doorzettingsvermogen is het museum erin geslaagd om de vaderlandse offshore, die wereldwijd toonaangevend is, bij dit project te betrekken. Allseas hecht er veel belang  aan dat dit verhaal – een fraai staaltje Hollands Glorie - blijvend voor het grote publiek toegankelijk is. Daarom zijn wij er trots op partner te zijn van het Maritiem Museum Rotterdam.

Bert Boer, Algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam:
"Durven dromen, daar zijn veel van onze partners sterk in. Allseas is hiervan een mooi voorbeeld. Door lef, maar vooral visie worden dromen waarheid. Wij vinden het fijn als partners met ons mee willen denken over onze toekomst en ons helpen om onze dromen waar te maken".

Bedrijfsfoto Allseas