5 juni 2021 t/m 1 november 2021

Maak je museumuitje compleet

Must do in Rotterdam!

Maak je museumuitje compleet met een rondvaart door het upcoming Maritiem District. Ontdek de Rotterdamse stadshavens van de Leuvehaven tot de Wijnhaven, Oude Haven en het Haringvliet. Een historische plek, want dit is waar de Rotterdamse haven begon. Onderweg vertelt de schipper het verhaal van dit gebied en laat je de mooiste plekjes zien.

Wanneer: dagelijks meerdere afvaarten tussen 12:00 en 16:00u.
Tijdsduur: De vaart duurt ca. 45 minuten.
Waar reserveren: Bij de kassa van ons museum. Wees er snel bij want er zijn slechts beperkt aantal rondvaarten per dag en vol = vol.

Varen, borrelen & genieten

Maak je rondvaart compleet met een borrel- of snackarrangement voor aan boord. Informeer bij aankomst bij de kassa naar de mogelijkheden.

Kosten rondvaart: volwassene €6,-, kinderen 4-15 jaar €4,00 en kinderen 0-3 jaar €2,50 (voor bezoekers met een geldig entreebewijs)
Kosten snackarrangement: met een wijn of bier €7,50 en met frisdrank €6,50.