27 december 2018 t/m 28 december 2018

 

Op 27 en 28 december geeft Jeugdtheater Hofplein een "sneak peak" van Club Carrousel in de entreehal van het Maritiem Museum. Dit is dé kerstvoorstelling voor de hele familie, die tijdens de kerstvakantie in het Hofpleintheater speelt. Kom kijken en trek ook zelf je dansschoenen aan! 

Het verhaal

Een groep kinderen is onderweg als er plotseling een storm opsteekt. Ze schuilen aan het einde van een straat in de verlaten danszaal Club Carrousel. Een plek waar iedereen wil komen, maar niemand echt naar binnen durft. Eenmaal binnen bouwt de groep een feest en hangt er een heerlijke sfeer; muziek van alle tijden, er wordt gelachen, gezongen, gedanst en genoten. Uit de jukebox hoor je hits van vroeger weer voorbijkomen; van kerstklassiekers tot dansnummers – je doet vanzelf mee! Meer informatie over de voorstelling: www.hofpleintheater.nl

Er mag gedanst worden! 

Maar niet alles gaat meteen goed!? Samen rampspoed beleven en samen problemen kunnen oplossen brengt ons nader tot elkaar. Zeker als we samen blijven dansen, dansen tot we erbij neervallen….
Een feel good verhaal waarin ruzies worden bijgelegd, de loser een held wordt en we beseffen dat we problemen kunnen overwinnen door samen te dansen.

In het kort

Datum: donderdag 27 en vrijdag 28 december 
Tijd: 13.00 uur
Locatie: in het Maritiem Museum
Kosten: Gratis op vertoon van een geldig entreekaartje