4 juni 2019 t/m 5 juni 2019

We zetten grootouders in het zonnetje

Dinsdag 4 juni is het nationale opa- en oma dag. Het is een dag waarop grootouders in het zonnetje worden gezet en ze kunnen genieten van de bijzondere band die ze met hun kleinkinderen hebben.

Opa en oma gratis toegang

In het Maritiem Museum worden opa’s en oma’s twee dagen lang in het zonnetje gezet. Dinsdag 4 en woensdag 5 juni mogen alle opa’s en oma’s gratis het museum bezoeken in gezelschap van hun kleinkinderen. Wat is er leuker dan om met de kleinkinderen erop uit te gaan en samen een bijzondere dag te beleven? Bij het Maritiem Museum kan dat. Met maar liefst vier familietentoonstellingen, waaronder kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons, is er genoeg om samen van te genieten. Daarbij hebben we een museumhaven waar de ontwikkeling van de haven van de laatste 100 jaar te zien is. Misschien werkte opa of oma wel vroeger in de haven?

In het kort

Datum: dinsdag 4 en woensdag 5 juni
Kosten: Opa en oma bieden we gratis entree in gezelschap van een betalend kleinkind. Maximaal twee grootouders per gezin. De kleinkinderen betalen regulier entree maar krijgen wel een leuke verrassing erbij omdat ze deze dag Opa en/of Oma een prachtige dag hebben bezorgd.