Elke zondag muziek of theater

Monster deze zomer aan in de Maritiem Museum Haven. In de vakantie is er elke zondag in augustus om 15.00 uur muziek of theater in de Maritiem Museum Haven. Benieuwd wat er deze week op het programma staat?  

Zondag 4 augustus  - De Vliegende Hollander 

Tovenaar Runewold heeft het spookschip "De vliegende Hollander" van zijn grootvader zo betoverd, dat hij niet alleen de wereldzeeeën bevaart, hij komt nu overal! Van al zijn reizen heeft hij bijzondere verhalen. Kom je luisteren? 


Zondag 11 augustus - Wesen van Saeftinghe 

Een visser ontdekt in het kreupelhout een wezentje. Dat wezentje leeft op het land, maar ook in het water, kan zwemmen als een vis en vliegen als een vliegje. Als rietsnijder Roderick van zijn ontdekking vertelt, gelooft niemand zijn verhaal. Is het dan een draak? Hij besluit het wezen te vangen, wat na veel pogingen uiteindelijk lukt. Dan besluit hij ermee de wijde wereld in te trekken om jou ‘t Wezen van Saeftinghe te tonen. Het 'Wezen van Seaftinghe is een interactieve mobiele voorstelling, waar kinderen eindeloos van genieten en geheel in op kunnen gaan. 

Zondag 18 augustus - Jazz op de kade 

Rotterdam bruist van het jonge jazztalent. Het trio van Willem Romers speelt de sterren van de hemel op dit gratis zondagmiddagconcert in de Maritiem Museum Haven. 

Zondag 25 augustus - Jazz op de kade 

Rotterdam bruist van het jonge jazztalent. Seciaal voor het Maritiem Museum is een gelegenheidsbezetting samengesteld door Willem Romers. Kom luisteren want ze spelen de sterren van de hemel tijdens dit gratis zondagmiddagconcert in de Maritiem Museum Haven.

 

Zondag 1 september - Maritiem Festival