7 juli 2017 t/m 27 augustus 2017

Kids Marina is deze zomer te gast in onze museumhaven!

Kinderen beleven hoe het is om kapitein van een schip te zijn en besturen zelf een stoere politieboot, brandweerboot of vijf van de andere boten in de Maritiem Museum Haven. Aan de hand van een havenspeurtocht op het water speuren ze naar Professor Plons en zijn vrienden die op het water te vinden zijn.

Kids nemen zelf plaats achter het roer

Kosten: € 12,50 per bootje met max. 4 passagiers.
Rotterdampashouders mogen 1 keer gratis en met de Jeugd Vakantiepaspoort mag je eenmalig voor € 7,50 varen (alleen te koop op de gastensteiger).
Waar: kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij onze kassabalie en op de gastensteiger in onze museumhaven. Let op: vol=vol!
Opstapplaats: Maritiem Museum Haven bij de gastensteiger.
Data: van vrijdag 7 juli t/m zondag 27 augustus iedere dag. Bij heel slecht weer is Kids Marina gesloten.
Tijden: tijdens openingstijden van het museum met een vaartijd van ca.15 minuten.
Extra openingstijden: woensdag 30 augustus en vrijdag 1 september van 12:00-17:00u en 3/4 september 10:00-18:00u.

Meer weten over Kids Marina? Zie Kidsmarina.nl