15 oktober 2016 t/m 15 oktober 2016

Tip Familieuitje: Hoe innovatief ben jij? 

Tijdens de herfstvakantie, die in het teken staat van het 25 jarig bestaan van kinder-doe-expo Professor Plons, wordt een familie-innovatie-dag gehouden op 15 oktober. Het Maritiem Museum organiseert een dag over maritieme ontwikkelingen, brainwaves en innovaties die jong en oud uit de startblokken laat gaan om de maritieme sector een stapje verder te helpen. 

Professor Plons daagt je uit!

Samen met Professor Plons en zijn vriend Mecha Mo gaan kinderen aan de slag om met allerlei bijzondere materialen en objecten creatieve uitvindingen te doen. Wie weet wordt het wel de nieuwste maritieme innovatie! Ook worden hun hersenen getraind met allerlei testjes en oefeningen, waarbij ze hun creativiteit inzetten om het onderste uit de kan te halen

Datum: 15 oktober
Tijden: 12.00-16.00 uur
Voor wie: Iedereen
Kosten: workshop uitvinden voor 1 dag €1,00 (exclusief entree) 

De familie innovatie dag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor de Scheepvaart en Scheepsbouw (NISS), die dit jaar hun 100 jarig bestaan vieren. De hierop aansluitende nieuwe tentoonstelling Brainwaves is een coproductie van het NISS en het Maritiem Museum.