17 juni 2018 t/m 26 augustus 2018

Wist je dat je met onze museumschepen kunt meevaren? In de zomermaanden organiseren we elke zondag van 17 juni t/m 26 augustus een rondvaart van 1,5 uur vanuit de museumhaven. In de Rotterdamse schoolvakantie van 14 juli t/m 26 augustus varen we ook op de woensdagen. Ervaar de Erasmusbrug, ss Rotterdam en andere highlights van Rotterdam vanaf het water en ontdek alles over de bijzondere historie van onze varende topstukken. Stap bijvoorbeeld aan boord van de stoomsleepboot Dockyard V uit 1940 of de Havendienst 20 uit 1941 die nog meewerkten aan de wederopbouw van de haven.

Vaar je mee op onze museumschepen?

Datum: Elke zondag van 17 juni t/m 26 augustus en elke woensdag van 18 juli t/m woensdag 22 augustus.
Tijden: 12.45u met een vaartijd van 1,5u. Bij voldoende animo komt er een tweede vaart.  Tickethouders moeten zich uiterlijk 15 minuten voor afvaart melden bij de kassabalie.
Voor wie: Iedereen kan meevaren, kinderen onder begeleiding, reddingvesten voor kinderen zijn beschikbaar en verplicht. De schepen zijn niet rolstoeltoegankelijk.
Kosten: Historische rondvaart (excl. museumbezoek): volwassene € 12,50, kind 4-15 jaar € 7,50 en kind 0-3 jaar € 2,50. Op de dag van de afvaart zijn de  tickets tot 10:00 uur online te koop. Resterende en niet opgehaalde kaarten kan men aan de kassabalie kopen.

Let op! onze schepen zijn niet overdekt.