18 juli 2021 t/m 29 augustus 2021

Welkom aan boord

In de zomermaanden organiseren we unieke rondvaarten met onze museumschepen van 1,5 uur door de Rotterdamse haven. Ervaar de Erasmusbrug, ss Rotterdam en de skyline van Rotterdam vanaf het water en ontdek Rotterdam op een unieke manier. De bemanning vertelt je graag over het schip, de historie, de techniek en de toekomst van deze varende monumenten.

Vaar je mee?

Duur van de rondvaart: Vaartijd is ongeveer 1,5u afhankelijk van weer en getij. Uiterlijk 15 minuten voor afvaart kunnen bestelde tickets afgehaald worden bij de kassabalie in het hoofdgebouw.
Voor wie: Kinderen uitsluitend onder begeleiding van een volwassenen, reddingsvesten voor kinderen zijn beschikbaar en verplicht. Deze schepen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.
Kosten van een rondvaart (excl. museumbezoek): volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar € 15,00, kinderen van 0 t/m 3 jaar € 4,-. Op de dag van de afvaart zijn de tickets tot 11:00u online te koop. Resterende en niet opgehaalde kaarten zijn op de dag van de rondvaart aan de kassabalie te koop. Museumkaart, Rotterdampas en BankGiro Loterij VIP-KAART zijn niet geldig bij de vaartochten.

Boek je ticket hier, wees er snel bij want vol = vol! >

Beetje stevige zeebenen?

Deze rondvaarten zijn een echte unieke maritieme ervaring op een historisch schip met een verhaal. Deze voormalige werkschepen zijn niet overdekt, hebben geen pluche dekstoelen of een restaurant aan boord. Ze hebben wel een machinekamer, sommige hebben een stoomketel, een unieke geschiedenis en een enthousiaste en ervaren schipper. In geval van zware storm of zeer hevige regen varen we niet en zullen we je tijdig op de hoogte stellen. Voer daarom altijd je e-mailadres én telefoonnummer in bij het bestellen van je rondvaart ticket.