19 juli 2020 t/m 30 augustus 2020

Welkom aan boord

In de zomermaanden organiseren we elke zondag van 19 juli t/m 30 augustus rondvaarten van 1,5 uur vanuit de museumhaven. Ervaar de Erasmusbrug, ss Rotterdam en andere highlights van Rotterdam vanaf het water en ontdek alles over de bijzondere historie van een van onze varende topstukken, de ‘Havendienst 20’. Deze motorsleepboot uit 1941 heeft nog meegewerkt aan de wederopbouw van Rotterdam. De bemanning vertelt graag over het schip, de historie, de techniek en de toekomst van dit varende monument.

Vaar je mee?

Datum rondvaarten: Elke zondag van 19 juli t/m 30 augustus.
Tijden: 12:30u en 14:30u.
Duur: Vaartijd is ongeveer 1,5u afhankelijk van weer en getij. Uiterlijk 15 minuten voor afvaart kunnen bestelde tickets afgehaald worden bij de kassabalie in het museumgebouw.
Voor wie: Kinderen uitsluitend onder begeleiding van een volwassenen, reddingsvesten voor kinderen zijn beschikbaar en verplicht. Deze schepen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.
Kosten van een rondvaart (excl. museumbezoek): volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar € 12,50, kinderen van 0 t/m 3 jaar € 4,-. Op de dag van de afvaart zijn de tickets tot 11:00u online te koop. Resterende en niet opgehaalde kaarten zijn op de dag van de rondvaart aan de kassabalie te koop. Museumkaart, Rotterdampas en BankGiro Loterij VIP-KAART zijn niet geldig bij de vaartochten.

Koop nu je ticket online >

Niet voor landrotten

Deze voormalige werkschepen zijn niet overdekt, hebben geen pluche dekstoelen of een restaurant aan boord. Het is een echte maritieme ervaring en een terug-in-de-tijd-reis. Ter geruststelling: in geval van zware storm of zeer hevige regen varen we natuurlijk niet en zullen we je tijdig op de hoogte stellen. Voer daarom altijd je e-mailadres én telefoonnummer in bij het bestellen van je ticket.