11 juni 2017 t/m 27 augustus 2017

Wist je dat je met onze museumschepen kunt meevaren? In de zomermaanden organiseren we elke zondag van 11 juni t/m 27 augustus een rondvaart van 1,5 uur vanuit de museumhaven. Ervaar de Maritiem Museum Haven, de Erasmusbrug en andere highlights van Rotterdam vanaf het water en ontdek alles over de bijzondere historie van onze varende topstukken. Stap bijvoorbeeld aan boord van de stoomsleepboot Dockyard V uit 1940 of de Havendienst 20 uit 1941 die nog meewerkten aan de wederopbouw van de haven.

Vaar je mee op onze museumschepen?

Datum rondvaarten: Elke zondag van 11 juni t/m 27 augustus
Tijden: 12.45 uur met een vaartijd van 1,5 uur. Bij voldoende reserveringen wordt het eventueel mogelijk te reserveren voor een of twee volgende rondvaart.
Voor wie: iedereen kan meevaren, kinderen onder begeleiding, reddingvesten voor kinderen zijn beschikbaar en verplicht. De schepen zijn niet rolstoeltoegankelijk.
Kosten historische rondvaart (excl. museumbezoek): volwassene € 12,50, kind 4-15 jaar € 7,50 en kind 0-3 jaar € 2,50. (Op de dag van de afvaart zijn de online tickets tot 10:00 uur online te koop. Resterende en niet opgehaalde kaarten kan men aan de kassabalie vanaf 11:00 uur kopen).

Koop nu alvast je e-ticket. Vol = vol