5 augustus

Spido bestaat 100 jaar! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren organiseren we samen met Spido, op 5 augustus, een belevenisvaart inclusief bezoek aan onze tentoonstelling 'Venster op de Haven.

Programma 

De dag gaat van start met een bezoek aan de de tentoonstelling 'Venster op de Haven' in het Maritiem Museum, waar je kennismaakt met rederij Spido en ontdekt hoe dit Rotterdamse icoon zich al 100 jaar weet aan te passen aan de steeds veranderende  haven van Rotterdam. Vervolgens wandel je in ongeveer 10 minuten, via de Maritiem Museum Haven, naar de opstapplaats van Spido aan het Willemsplein. Onderweg kun je de historische schepen en kranen bewonderen op dé plek waar de Rotterdamse haven ooit begon. Bij Spido ligt er een van de moderne schepen voor je klaar die je meeneemt naar de imposante haven van Rotterdam en langs de highlights van de stad. Tijdens de vaartocht kun je genieten van een heerlijk lunchbuffet.

In het kort 

Datum: maandag 5 augustus

Programma: 

10.00 - 12.00 uur    Bezoek Maritiem Museum op eigen gelegenheid
12.00 uur                Inschepen bij Spido aan het Willemsplein
12.30 uur                Welkomstwoord kapitein en afvaart 
13.00 uur                Lunchbuffet 
15.30 uur                Terugkomst bij Spido aan het Willemsplein  
 
Prijs:
volwassenen € 42,50
kinderen (4 t/m 11 jaar) € 26,50
Korting met museumjaarkaart en Rotterdampas

Bovengenoemde prijs is inclusief de toegang tot het Maritiem Museum, de rondvaart en een lunchbuffet inclusief soep en 2 x koffie of thee. Overige dranken zijn voor eigen rekening.

Tickets: Bestel snel je tickets!